Green Deal Groene Daken fase 2

Faciliteren van een samenwerkingsverband van partijen die groene daken onderdeel willen maken van oplossingen voor de stad, samen met NextGreen.

Ruim 30 gemeentes, waterschappen, verzekeraars, marktpartijen en de Rijksoverheid ontwikkelen en experimenteren sinds 2016 in fase 2 van de Green Deal Groene Daken van start in de praktijk via een zevental praktische sporen met kansrijke verdienmodellen rond groene daken. Organiseren brede bijeenkomsten, faciliteren Opdrachtgeversraad, bestuur en werkspoor Differentiatie Belastingen. Tevens houden van presentaties over de werking, de meerwaarde en de resultaten van deze Green Deal voor o.a. Vlaams-Nederlands samenwerkingsverband Stadslandbouw dec 2017, Chief Resilience officer Miaan (Piero Pelizzro) april 2018, expertmeeting h3020 Naturvation, workshop tijdens KNW voorjaarscongres.

Samen met NextGreen.

Lees verder