Werkconferentie roept op tot slim combineren

Stroom en Onderstroom faciliteerde samen met NextGreen de Nationaal Daken Plan werkconferentie op 25 september 2019. Een breed scala aan deelnemers werkte vanuit verschillende invalshoeken aan de strategische agenda van het Nationaal Daken Plan (NDP).

De werkconferentie werd georganiseerd door het Nationaal Daken Plan, KNW Waterwerk en STOWA en vond plaats bij Waternet in Amsterdam. Er waren zo’n 100 deelnemers aanwezig vanuit diverse stakeholdergroepen en met diverse maatschappelijke belangen.

Het Nationaal Daken Plan, dat in 2020 van start ging, geeft een vervolg aan de ‘rijdende trein’ van de Green Deal Groene Daken (GDGD). Het doel is om multifunctionele daken functioneel in te blijven zetten in oplossingen voor maatschappelijke behoeften als klimaatadaptatie, energietransitie, bouwopgave in de stad en grotere biodiversiteit.

Lees verder over de NDP werkconferentie op de website van de Green Deal Groene Daken.