inzamelingsacties van Betuwe Wereldwijd

Bijzondere samenwerking

Eind oktober mocht ik een strategische bijeenkomst vormgeven en begeleiden voor het bestuur van Stichting Betuwe Wereldwijd. Wat een bijzondere Stichting is dat! Deze stichting bestaat al 35 jaar en werkt vanuit hun uitgangspunt dat iedereen een kans moet krijgen, zowel mensen hier in Nederland als mensen buiten Nederland.

Voor de mensen hier richten ze zich op een passende, veilige en stimulerende werkplek voor een ieder die ondersteuning nodig heeft om sociaal en maatschappelijk mee te kunnen doen. Voor de mensen in elders streven ze ernaar dat een ieder (jong of oud, man of vrouw) die een beroep wil leren en uitoefenen, kan beschikken over voldoende en kwalitatief goed gereedschap.

Zoals ze op hun website zeggen: “Eigenlijk is het heel simpel we knappen gereedschap op en geven mensen een kans” zie betuwewereldwijd.nl.