Kennis in de Regio: bijeenkomst op 11 mei 2023

Op donderdag 11 mei vond in Lelystad de eerste regionale kennisbijeenkomst plaats ter afsluiting van zeven jaar NKWK-onderzoekslijn Klimaatbestendige Stad. De organisatie was mede in handen van STOWA, Stichting RIONED en Samen Klimaatbestendig. Experts en gebruikers van de hulpmiddelen en tools die de afgelopen jaren zijn ontwikkeld, wisselden van gedachten.

De kennisbijeenkomst in Lelystad was de eerste van een reeks bijeenkomsten die in 2023 door het hele land worden georganiseerd onder de noemer Kennis in de Regio x Klimaatbestendige Stad. In de kennissessies staat kennisdeling over klimaatadaptatie centraal. Een impressie van de dag in Lelystad is te vinden op het Kennisportaal Klimaatadaptatie.

Volgende kennisbijeenkomsten

Op 7 september is de regio Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden aan de beurt voor een op maat gemaakte kennissessie. Op 10 oktober is er een sessie in de regio Noord en in regio Midden op 31 oktober. Zodra definitieve data en inhoudelijke programma’s bekend zijn voor de regio’s Holland|West, Oost en Zuid, verschijnen de aankondigingen in de evenementen-agenda.